Reinigen voordeuren Alu en PVC

Onderhoud van de voordeur en ramen in kunststof en aluminium: steeds aangepast behandelen

De beschikbare cleaners bestaan uit een reeks kwaliteitsvolle producten speciaal ontwikkeld voor Alu of PVC schrijnwerk in de woningbouw. Eigenschappen zoals grondig reinigen en beschermen zijn dan ook de troeven van de cleaners waardoor uw schrijnwerk (ramen, deuren, aluminium, of PVC ...) in topvorm blijven.

Een kort overzicht van deze producten: 3 Alu-cleaners en 3 PVC-cleaners.

ALUCARE
Product speciaal ontworpen voor reinigen en beschermen van verweerde, blank geanodiseerde aluminiumoppervlakken zoals profielen van ramen, deuren, veranda’s, enz…

ALUCLEAN
Dit is een algemene neutrale reiniger, speciaal ontworpen voor het reinigen van vervuild geanodiseerd aluminium en voor gelakt aluminium en staal.

ALUWAX
Renoverende droogreiniger voor gelakt staal en aluminium.

PVC-CARE
Voor het reinigen van bouwmaterialen in witte harde PVC zoals ramen, deuren, rolluiken, planchetten.

PVC-CLEAN
Deze neutrale kunstofreiniger is geschikt voor het reinigen van alle types witte kunststoffen. Het product is reukloos en niet ontvlambaar.

PVC STRUCTOCLEAN
PVC Structoclean is speciaal ontworpen voor het reinigen en onderhouden van PVC ramen in houtstructuur (bekleed met Renolit houtimitatiefolie).

Buitenschrijnwerk in PVC en aluminium vragen weinig dagelijks onderhoud,  maar wel 2 à 3 maandelijkse onderhoudsbeurten
De prijzen van voordeuren bepalen niet of er véél of weinig onderhoud is.
Als je de voordeur en ramen wast, was dan ook het schrijnwerk mee (inzepen, spoelen en drogen). Op die manier verwijder je alvast stof, zand en eventueel algen (groen wier) en schimmels.
LET OP!
Kies wel voor een juist reinigingsproduct, zure middelen (zoals bv. azijn) tasten het aluminium aan.

Ons motto is: goed onderhouden = lange kwaliteitsduur
Deurbeslag vraagt het ook het nodige onderhoud.
Het is aangeraden om deurgrepen in Inox (RVS), Titanium en Messing regelmatig te onderhouden. Hiermee is er een lange kwaliteitsbehoud verzekerd.

Neem vrijblijvend contact met ons.

Zoek een erkend Deuradviseur in je buurt voor meer advies omtrent de keuze van een geschikte ALU of PVC cleaner voor het reinigen van voordeuren.

Reinigen van voordeuren
van