Isolatie

Of je nu bezig bent met nieuwbouw of met renovatie: isolatie is een thema dat niemand koud laat. Ook bij de keuze van je voordeur dien je hiermee rekening te houden. Bij Deuradviseur houden we niet van compromissen. Onze deuren beantwoorden steeds aan de gangbare isolatienormen. Bovendien hebben we nog enkele tips om maximale performantie te bereiken:

  • Een onderdorpel biedt maximale afdichting tegen licht, water en lucht. Anders dan in de buurlanden worden Belgische voordeuren standaard uitgerust met een automatische tochtafdichter. Deze zogenaamde valdorpel sluit de onderzijde van je voordeur af op het moment dat je deze sluit. Zo wordt al aardig wat licht, lucht en water buitengehouden. Wens je echter nog een betere isolatie? Kies dan voor een vaste onderdorpel. Die zorgt ervoor dat je voordeur gesloten blijft op alle 4 de zijden en biedt een maximale U-waarde voor het geheel.
  • Een middendichting – wat extra zekerheid is mooi meegenomen. Bij jouw Deuradviseur zal je voordeuren vinden die uitgerust zijn met 3 dichtingen. Naast de traditionele buiten- en binnendichting wordt een middendichting toegevoegd. Hierdoor wordt de koude lucht maximaal gehinderd. Ook ongedierte heeft minder vrij spel.
  • Vleugeloverdekkend – en de extra isolatie krijg je er gratis bij. Vleugeloverdekkende deuren worden standaard uitgerust met dikkere isolerende panelen. Door de keuze voor een vleugeloverdekkende deur kies je dus in één klap ook voor een hoogisolerende deur.
van