Esthetiek

De voordeur is het visitekaartje van jouw woning. Bij de keuze van het juiste model en uitvoering sta je dus best even stil bij de mogelijkheden die er bestaan om deze er zo goed mogelijk te laten uitzien:

  • Stem de kleur van je voordeur af op de kleur van je ramen. Bij Deuradviseur geloven we dat een doordachte kleurkeuze van de voordeur je voorgevel net dat ietsje meer cachet kan geven. Onze deuren kunnen geleverd worden in meer dan 900 poederlakken, oneindig veel natlakken en meer dan 150 houtstructuurfolies. Kies je voor een identieke kleur als jouw ramen, of net voor een mooi contrast? De keuze is aan jou!
     
  • Kies voor een robuuste deur een vleugeloverdekkend paneel. Klassieke aluminium of pvc voordeuren worden vaak voorzien van een vulpaneel. Doordat het vulpaneel van achteren in de deurprofielen vastgezet wordt, blijven de profielen van de deur aan de voorzijde zichtbaar. Het gevolg? Een belemmering voor het design van je voordeur en tevens een kleiner werkvlak om sierelementen zoals glas en sierlijsten op aan te brengen. Bij Deuradviseur kiezen wij daarom resoluut voor vleugeloverdekkende voordeuren. Daarbij wordt de volledige oppervlakte van het deurblad opgenomen in  het ontwerp, met een robuustere en meer klassevolle uitstraling als resultaat!
     
  • Vlakke en verdekte kaders – aan jou de keuze. Elke woning heeft zijn stijl. Bij strakke ontwerpen zal je voordeur misschien mooier in het ontwerp passen indien het deurblad zo dicht mogelijk bij de voorgevel ligt. In andere gevallen is het dan weer aangewezen om de deur wat meer verdekt op te stellen, voor een rustieker effect. Bij jouw Deuradviseur krijg je de keuze aangeboden. Aan jou om te beslissen!
van